В Україні стартувала перердвиборча кампанія. Поки ми активно обговоруємо гучну заяку відомого актора та коміка Володимира Зеленського, в США почали говорити про політичні амбіції Анджеліни Джолі.

Такі чутки пішли після того, як зірка дала відверте інтерв'ю в шоу Today на радіо BBC. Журналіст запитав Анджеліну Джолі, чи пішла б вона в політику.

"Якби ви запитали мене 20 років тому, я б розсміялася ... А зараз, правда, я не знаю. Я завжди кажу, що буду там, де мене найбільше потребують", - відповіла актриса.

Знаменитість зазначила, що робота в якості посла ООН дала їй великий досвід, який може стати в нагоді в політичній справі. Актриса також пожартувала про свій характер. За її словами, їй вистачить твердості, щоб стати політиком і витримати всі труднощі цієї професії. Вона додала, що їй "вистачить сил витримати не один удар в щелепу".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Джолі є послом доброї волі ООН з питань біженців. А в листопаді стало відомо, що актриса спробує себе в новій для неї діяльності. Вона стала провідним редактором програми Radio 4's Today на телеканалі BBC.

Нагадаємо, що журналісти "Фактору безпеки" спробували з'ясувати, чим для НАТО запам'ятається 2018 рік і хто став ключовою фігурою на шаховій дошці світової безпеки. Трофей у номінації "Людина року НАТО" отримав не військовий командувач і навіть не Генеральний секретар Альянсу. Його розділили сучасний вікінг, який впевнено збирає лайки на своїй сторінці, і Анджеліна Джолі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що магічний ритуал зруйнував шлюб Джолі і Пітта: розкрито моторошну правду про тату знаменитостей.

Також портал "Знай.uа" писав, що мати голлівудського актора Бреда Пітта різко відгукнулася про його колишню дружину Анджеліну Джолі. "Вона поводилася жорстоко і маніпулятивно. Вона зіпсувала життя сина", — сказала мати актора. При цьому 79-річна Джейн заявила, що не може цього пробачити жінці.