В день народження герцогині Кейт Міддлтон ми вирішили подивитися, як з моменту знайомства з Принцом Вільямом змінювалися образи красуні-британки. Як їй за 14 років вдалося стати найбільш стильно одягненою королівською особою і заслужити звання ікони стилю?

14 років тому Кейт Міддлтон познайомилася зі своїм чоловіком, Принцом Вільямом, коли вступила до Сент-Ендрюського університету. Тоді вона була простою дівчиною, яка любила ковбойські капелюхи, блузки і шкіряні чоботи. З часом її стиль помітно змінився, став більш елегантним, але від любові до дорогих її серцю речей герцогиня не відмовилася.

В далеких 2000-х роках нинішня герцогиня Кембриджська дотримувалася модних тенденцій. Вона носила світлі джинси, шкіряні спідниці, ковбойські капелюшки, незвичайні античні прикраси та багато іншого.

Любов до різних головних уборів у Кейт зародилася ще задовго до того, як вона увійшла в королівську сім'ю. Її можна було побачити в беретах, капелюшках і навіть хутряних шапках. А тому, коли вона офіційно стала дівчиною другого в черзі на королівський престол, її не збентежив той факт, що на всіх офіційних заходах вона повинна з'являтися в капелюшках.

За роки стосунків з Принцом Вільямом її зовнішній вигляд зазнав деяких змін. Вона стала носити елегантні сукні і відкрила для себе такий чудовий наряд, як сукня-пальто, який довгий час користується у герцогині популярністю. На свої образи мати трьох дітей витрачає чималі гроші, проте вона все одно не найбільш марнотратна королівська особа в цьому питанні.

Нагадаємо, Міддлтон з дробовиком показала Маркл, хто справжня господиня в палаці.

Як повідомляв "Знай.uа" принц Вільям і Кейт Міддлтон шоковані поведінкою власних дітей.

Також Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон ненавидить тільки одне.