На офіційному сайті Скотта Моррісона, прем'єр-міністра Австралії, з'явилася його сімейна фотографія. На перший погляд все ідеально – чоловік знаходиться в оточенні коханої дружини і дітей, всі усміхаються і радіють. Але якщо придивитися, можна помітити, що у прем'єр-міністра раптом з'явилися дві лівих ноги.

Ймовірно, прес-службі глави уряду не сподобався зовнішній вигляд взуття Моррісона. Тому без його відома хтось застосував фотошоп і замінили її на два однакових білосніжних кросівка. Незрозуміло, чому обидва виявилися лівими.

На помилку першим вказав користувач Twitter з ніком lukerhn. Звичайно ж, після його публікації в соціальній мережі почалася справжня битва фотожаб. В її епіцентрі виявилася взуття Скотта Моррісона.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Кросівки наділи на колег міністра

Помістили на автобус з його зображенням

Прикріпили замість його голови

У Моррісона з'явилася друга ліва рука

Зникли ноги

Сім'ю чоловіка навіть відправили на Місяць

Після такого бурхливого обговорення знімка з сайту міністра прибрали отфотошопленную фотографію. Її замінили оригінальним зображенням. Тепер на сайті кросівки практично не видно.

Сам міністр заявив, що не просив колег і підлеглих замінювати взуття або почистити її. Звертаючись до співробітників прес-служби, він заявив:

Якщо ви вже хочете щось фотошопити, будь ласка, зосередьтеся на моїй зачісці (а саме, на відсутність волосся), а не на ногах!

"Знай.uа" розповідав про еволюцію стилю Кейт Міддлтон

Читайте також: після виходу популярного хоррора в Twitter запустили незвичайний флешмоб

Нагадаємо: у мережі показали неймовірну оптичну ілюзію