В японському містечку Муцу префектури Аоморі почали відбуватися дивні події. Місцеві жителі помітили, як група з більш ніж двадцяти мавп гуляє по лініях електропередач.

Подію зняла на відео одна з мешканок міста. Вона поділилася роликом в мережі. Дівчина припустила, що мавпи забралися на лінії електропередач, щоб втекти від людей, які можуть прогнати їх з землі.

Користувачка розповіла про те, що вже не ви перший раз бачить, як тварини прогулюються групами в настільки незвичайних місцях. Але раніше їх завжди було в рази менше. Саме тому таке видовище і вразило дівчину.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виглядає це дійсно незвично. Переконайтеся в цьому самі:

Ролик став популярним завдяки тому, що його виклали у Twitter на акаунті @NHKWORLD_News. Користувачі в шоці від побаченого. Один із навіть прозвав тварин на відео "електричними мавпами".

Як відомо, на Шрі-Ланці, Таїланді та подібних країнах мавпи зовсім не боятися людей. Їх навіть можна погладити. Але варто бути обережними, адже деякі представники можуть і напасти на вас. Вони можуть також відібрати їжу або, наприклад, окуляри.

Судячи з усього, в Японії справа йде інакше. Місцеві мавпи бояться людей. І досить сильно, якщо, тікаючи від них їм доводиться забиратися на лінії електропередач. Хоча, можливо, їм просто подобаються подібні прогулянки.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: дивовижна історія незвичайної дружби порося з собаками, його серце наповнене любов'ю, і веде він себе зовсім не по-свинськи. Собаки давно полюбили Чу і відразу ж взяли його під своє заступництво

Як повідомлялося, кішка-мистецтвознавець провела експертизу рідкісної картини, але господар не оцінив виконану роботу, Падме не фанат Райта і ні про що не шкодує. Власник купив картину за 5 250 фунтів стерлінгів

Нагадаємо: вчені виявили незвичайних ящірок. Представники цього виду зберігають кисень і можуть дихати під водою. Це унікальні наземні хребетні у світі