У зоні відчуження побачили доброзичливу рись.

Вона була сфотографована дослідниками Сергієм Домашевским і Станіславом Гуменюком під час експедиції. Під час зйомки рись помахала їм лапкою за повідомленням Державного агентства України з управління зоною відчуження в Facebook.

Чорнобиль "вибухнув" туристичним бумом: це рекорд

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Україні "чорнобильцям" подарували рік бюрократичних страждань: опубліковано важливий документ

Не рахуючи рисі в Чорнобильській зоні вдалося сфотографувати орлана-білохвоста, лосиху, оленів, коней Пржевальського і дикого кабана.

Нагадаємо, чорнобильська катастрофа: жахливі факти, про які ви не знали.

В ніч з 25 на 26 квітня 1986 року на запущеної в експлуатацію в 1977 році на Чорнобильській атомній електростанції у декількох кілометрах від Прип'яті стався вибух, що зруйнував реактор четвертого енергоблоку.

Давайте спробуємо трохи розібратися в хронології всіх подій. Як мінімум, не будемо починати з наслідків Чорнобильської аварії, а дізнаємося цікаві факти, які передували самої катастрофи. А виявляється їх чимало.

Як повідомляв портал "Знай.uа", собака з Чорнобиля вразила світ надздібностями.

Робоча група Чорнобильської АЕС врятувала бродячу собаку – вона забралася на саркофаг над реактором станції. Про це стало відомо завдяки публікації відео на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, чорнобильська арка онлайн: мережа запустили додаток для сталкерів.

Саркофаг на Чорнобильською атомною електростанцією (ЧАЕС) отримав "нове життя" – у мережі офіційно запустили додаток доповненої реальності "Арка AR".

Він дозволяє побувати від новим безпечним конфайнментом і детально розглянути конструкції Арки і об’об'єкта "Укриття" на смартфоні, повідомляє Державне агентство України з управління зоною відчуження. За допомогою новинки можна розгледіти абсолютно всі деталі до розмірів виставкового стенду.