Український уряд своєю Постановою "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 № 551" нарешті вирішило декілька важливих питань щодо видачі та продовження строків посвідчень для "чорнобильців".

За інформацією офіційних порталів українського уряду стало відомо, що дане рішення прийнято з метою удосконалення питань заміни посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, встановлено, що посвідчення учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (категорії 2 та 3), особи, постраждалої внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 2), потерпілого від Чорнобильської катастрофи (категорія 3), потерпілого від Чорнобильської катастрофи (серія М), дитини, що постраждала від Чорнобильської катастрофи серія Д), дружини (чоловіка), опікуна дітей померлого громадянина з числа ліквідаторів, потерпілих, смерть якого пов'язана з Чорнобильською катастрофою, виданих за зразками, затвердженими постановами Кабінетом Міністрів України від 25 серпня 1992 року № 501 "Про порядок видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", від 20 січня 1997 року № 51 "Про затвердження Порядку видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" та від 21 серпня 2001 року № 1105 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 1997 року № 51".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто зазначити, що дані постанови дійсні до заміни їх в установленому порядку.

Варто нагадати, що 31 грудня офіційно стартує передвиборча кампанія. Переселенці можуть прийти і проголосувати. Про це розповіла виконавчий директор Громадського холдингу "Група впливу" Тетяна Дурнєва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 21 грудня в Україні запрацювала нова система електронного кабінету водія. Про це повідомили представники МВС.

За даними відомства, тепер кожен водій зможе дізнатися актуальні дані про своє авто та водійське посвідчення, перевірити і сплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якої машини за VIN-кодом і записатися до електронної черги в сервісні центри.

Нагадаємо, липових копів з Харкова віддадуть під суд за секс-шантаж.

Як повідомляв Знай.uа реєстрація авто в Україні запрацює по-новому.

Знай.uа писав, "картка киянина" незабаром зникне.