Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. Для фотосесії модель вдягнула коротеньку яскраву сукню блакитного кольору, але під наряд модель не одягла бюстгальтер. Таким чином шанувальники можуть розглянути соски Ани під сукнею. Волосся дівчини розпущене і майорить, адже вона сфотографована на ходу. На обличчі моделі стриманий макіяж, вона дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ана Чері розповіла про свої плани на вихідні: "Йду у вихідні, як... Я прямую у Вегас, а що задумали ви?". Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Неймовірно красива", "Дуже гаряче і красиво, як завжди", "Улюблена модель", "Так чудово. Звідки сукня?", "Краса", "Чому ти більше не тренуєшся?", "Приголомшлива", "Це чудове плаття", "Занадто красива дівчина", "Так чудово", "Мій улюблений колір", "Дивна", "Ти така красива", "Чудесна, як зазвичай", "До біса чудова", "Ви такі досконалі", "Схоже, я теж їду в Лас-Вегас, щоб знайти тебе і познайомитися", "Це крутий колір", "Вегас не готовий до цього прекрасного тіла", "Ідеальне тіло, ідеальні груди, ідеальна фігура", "Гаряча", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ани Чері.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.