Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Для фотосесії модель одягла довгу прозору спідницю персикового кольору і коротку білу кофтинку з довгими рукавами. Дівчина позує на вулиці в спокусливій позі, її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на спину і плечі, а на обличчі стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері написала: "Посилаю вам трохи сонця в ці вихідні. Що у вас заплановано на сьогодні?". Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Вона прекрасна", "Форма між твоїми стегнами зводить мене з розуму", "Казковий вид", "Миле плаття, ти виглядаєш приголомшливо", "Мені подобається, як світло проходить крізь твої ноги", "Прекрасна", "Мені це дуже подобається", "Красива", "Спасибі, красуня, я відчуваю тепло від цього сонячного світла", "Ти чудове сонце й напрочуд гарна дівчина", "Гарна фотка", "Ти виглядаєш дуже мило", "Виглядає так добре", "Класна дівчина", - пишуть захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.