Канадська компанія Sheertex оголосила, що раз і назавжди вирішила проблему "стрілок" на колготках, знайому жінкам у всьому світі.

Фірма презентувала "невбивані" жіночі колготки - із того ж матеріалу-полімеру, який використовується при створенні бронежилетів і альпіністського спорядження.

Згідно твердженню компанії, колготки Sheertex Sheers "легше води" і "в десять разів міцніше сталі". По зовнішньому вигляду і відчуттях на шкірі вони нічим не відрізняються від звичайних виробів. Але не рвуться. Під час тестування колготки навіть давали на розтерзання собакам, зусилля не увінчалися успіхом, повідомляє fakty.ua.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, все заради кар'єри: напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку. Кендалл Дженнер похвалилася відвертим образом, позуючи на Victoria's Secret Fashion Show.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, чому чоловіки шаленіють від жіночих панчох.

Панчохи з нейлону вперше з’явились у продажу 4 жовтня 1939 року. Сьогодні жодна жінка не може представити свій гардероб без цієї звабливої і жіночної деталі. Це те, що цілком може звести з розуму будь-якого чоловіка.

Панчохи буквально розбурхують уяву чоловіків. Думка, що на жінці панчохи, примушує до шаленого збудження сильну стать, а слина починає вироблятися мимоволі, немов по невидимому сигналу. І начебто нічого особливого в панчохах немає (подумаєш, довгі шкарпетки з гумкою). Однак вони буквально обеззброюють свою жертву.

Цікаво, що деякі психіатри заявляють, що чоловіча любов до панчіх на жіночій ніжці є в деякій мірі відхиленням від норми – фетишизмом.

Також портал "Знай.uа" писав, чому чоловіки божеволіють від жінок у панчохах. Сексологи переконані, що звичайні колготи "не несуть жодної таємниці", чого не скажеш про панчохи, особливо з поясом.