Панчохи з нейлону вперше надійшли до продажу 4 жовтня 1939 року. Сьогодні жодна жінка не може представити свій гардероб без цієї звабливої і жіночної деталі. Це те, що здатне звести з розуму будь-якого чоловіка.

В історії чимало прикладів, коли чоловічий одяг був запозичен жінками. І одним з найяскравіших прикладів є панчохи.

З'явившись як чоловічий атрибут, вони досі з радістю використовуються жінками (у той час як чоловіки від них відмовилися). Більше того, саме цей предмет одягу став показником жіночої сексуальності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вони буквально розбурхують уяву чоловіків. Думка, що на жінці панчохи, призводить до шаленого збудження сильну стать, а слина починає вироблятися мимоволі, немов по невидимому сигналу. І начебто нічого особливого в панчохах немає (подумаєш, довгі шкарпетки з гумкою). Однак вони буквально обеззброюють свою жертву.

Цікаво, що деякі психіатри заявляють, що чоловіча любов до панчіх на жіночій ніжці є в деякій мірі відхиленням від норми – фетишизмом.

Сексолог Ірина Каледіна наводить кілька причин, чому чоловіки сходять з розуму від жінок в панчохах. Є теорія, що цей маленький фетиш сильної статі пов'язаний зі слабкістю чоловіків до таємниці. Сексолог каже, що звичайні колготи не несуть ніякої таємниці, чого не скажеш про панчохи, особливо з поясом.

Психолог Наталія Приймаченко зазначила, що образ сексуальної дівчини в панчохах пропагується в кіно, модних журналах і рекламі.

"Такі картинки впливають на підсвідомість чоловіків з двох причин. По-перше, дівчина в панчохах виглядає відверто сексуальною, а іноді навіть вульгарною. Чоловік підсвідомо вважає, що з нею він зможе обійти заборони і межі, не зустрівши сорому.Можна з упевненістю сказати, що панчохи — це потужний інструмент спокушання чоловіків", підкреслила фахівець.

Нагадаємо, ми писали про 10 помилок, які допускають жінки в оральному сексі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" духовного лідера звинуватили в сексуальної експлуатації.

Також раніше ми писали про 7 найдивніших сексуальних рекорди світу.