Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно знаменитість в Нью-Йорку пройшлася по подіуму на довгоочікуваному шоу-показі Victoria's Secret, показавши ідеальне тіло в образі школярки.

"Сьогодні в @victoriassecret", - анонсувала Дженнер. За 7 годин кадр набрав 3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати Кендалл. Були і ті, хто порівняв дівчину з Майклом Джексоном.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.

А ще Кендалл похвалилася дуже відвертою чорно-білою зйомкою в облягаючому боді і колготах, зробленою українкою Сашею Самсоновою.