У Тайвані (Китайська республіка) був оштрафований чоловік за те, що він переслав поштою кота в коробці.

"33-річний чоловік на прізвище Ян на цьому тижні був оштрафований на 60 000 новозеландських доларів (1952 дол. США) за порушення тайванського Закону про захист тварин після того, як він відправив посилкою в притулок шотландського висловухого кота в районі Баньчао", - говорять у повідомленні.

Він також був оштрафований на 30 000 новозеландських доларів за порушення Положення про профілактику інфекційних хвороб тварин та боротьби з ними, так як співробітники центру встановили, що кішку не вакцинували від сказу.

Міський інспекційний центр по охороні тварин зумів вичислити відправника, взявши до уваги матеріали служби доставки і переглянувши камери спостереження. Поліція почала розслідування даного інциденту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чоловік каже, що хотів віддати кота, так як не міг за ним доглядати. За його словами, тварина має проблеми з рухливістю, так як у нього травмована нога.

Захисники тварин обрушилися з критикою за такий негуманний вчинок, так як тварина могла задихнутися в коробці. До того ж, кіт не мав доступу до води.

Нагадаємо, Самотній соціальний працівник виявився справжнім філантропом. Він пожертвував 11 мільйонів доларів на благодійність

Алан Найман – соціальний працівник з штату Вашингтон, США. Він умів від раку, коли йому було 63 роки. Він усе своє життя був неймовірно бережливим, і це навіть переросло в скупість. Ніхто з близьких навіть не здогадувався про те, що до кінця життя чоловік назбирав цілий стан. Він віддав всі свої заощадження, як і більшу частину свого майна, благодійним організаціями, які займаються допомогою хворим, бідним, кинутим дітям та інвалідам.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Експерти визначили найкрасивіший книжковий магазин в світі. Ним стала архітектурна перлина Буенос-Айреса. Від неї віє справжній чарами

ТакожЗнай.иа" писав про те, що У музеї примар виявили даний привид. В шоці абсолютно всі, навіть дослідник паранормальних явищ