Еротичний гороскоп на 13 січня ОВЕН

В цей день ваш партнер буде здатний самостійно вирішити свої інтимні проблеми без вашої допомоги, однак ваша моральна підтримка йому все ж знадобиться.

Еротичний гороскоп на 13 січня ТЕЛЕЦЬ

Зірки підказують, що 13 січня Тельцям явно не варто зациклюватися на власній персоні. Буде краще, якщо ви прийматимете близько до серця чужі інтимні проблеми.

Еротичний гороскоп на 13 січня БЛИЗНЮКИ

У цей день не варто боятися інтимних відносин. Все буде не так страшно, як вам чомусь здається, і ваш партнер знає про це абсолютно точно. Повірте його запевненнями.

Еротичний гороскоп на 13 січня РАК

Ніч несприятлива для яскравого вибухового сексу. Так що можете не вигадувати, яким чином урізноманітнити вашу еротичну близькість з партнером.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 січня ЛЕВ

У Левів в голові в цей день буде присутня «задня думка». І ваш партнер навіть буде здогадуватися, що ви щось задумали, але так і не зможе вгадати, що саме.

Еротичний гороскоп на 13 січня ДІВА

В цей день зірки радять доглянути за своїм тілом. Адже щоб по-справжньому відчути себе Клеопатрою, потрібно небагато: молоко, мед і масло кориці.

Еротичний гороскоп на 13 січня ТЕРЕЗИ

У неділю у вас виникатимуть постійні сварки з вашим партнером. Ви дуже по-різному будете бачити ваші ролі в любовних іграх. Головне не доводити дискусію до сварки.

Еротичний гороскоп на 13 січня СКОРПІОН

Скорпіонам в цей день не страшна емоційна негода, яка напевно буде панувати в навколишньому просторі. Швидше за все, ви будете захоплені сексуальними імпульсами.

Еротичний гороскоп на 13 січня СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців можуть статися нервові зриви. Не дивно, що вас у цей день обходять за версту всі, до кого ви збираєтеся підійти надто близько. Побудьте краще на самоті.

Еротичний гороскоп на 13 січня КОЗЕРІГ

Козерогам не рекомендується експериментувати з різними засобами інтимної гігієни та контрацепції, оскільки замість приємних відчуттів можливі проблеми у вигляді висипу.

Еротичний гороскоп на 13 січня ВОДОЛІЙ

Відмінний спосіб злегка розпекти вашого «жеребця» перед пристрасною «злучкою» цієї ночі – це рясно полити вечерю імбиром, мускатним горіхом і коріандром!

Еротичний гороскоп на 13 січня РИБИ

13 січня вашої сексуальної уваги домагатися буде той, хто зовсім нещодавно висловлював повне заперечення. Дайте йому шанс. Отримане задоволення змусить забути всі образи.