Переможниця "Битви екстрасенсів" та експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси" Олена Курілова розповіла українцям, на що слід звернути увагу на Старий Новий рік.

Ясновидиця переконана, що в ніч з 13 на 14 січня все, що буде напророчено, обов'язково збудеться. Олена воліє в цей вечір ворожити не на картах, а використовувати передбачення у варениках.

"Думаю, багато чекають на це свято, коли на стіл можна поставити всілякі страви, не озираючись на посаду або якісь інші обмеження. Зустрічаючи старий Новий рік, слід приготувати щедрий стіл, на якому буду всілякі м'ясні страви — від запеченої курки до ситних м'ясних пирогів. Але за традицією головною стравою свята повинні стати вареники з «секретом». Це невеликі вкладені всередину виробів предмети, які символізують наші очікування і роблять прогнози на майбутній рік", - пояснює Курилова.

За словами екстрасенса, все дуже просто. Ліпити вареники може як сама господиня, так і разом з гостями. В кілька вареників потрібно покласти особливий предмет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Якщо вам дісталася монетка (її у варенику може символізувати будь-маленьке зернятко), це обіцяє фінансовий достаток в майбутньому році. Попалася гудзик (її можна замінити рисовим зернятком) — чекайте обновок і великих придбань. Лавровий лист завжди віщує славу та творчі успіхи.

Якщо у новому році вас чекає доленосна зустріч — вам має потрапити родзинки. Саме він пророкує любов і любовні пригоди. Якщо родзинки попався незаміжньою дівчині, то напевно її чекає доленосна зустріч. А якщо у варенику виявиться колечко, то воно вже точно вкаже на весілля. Квасоля — до швидкого поповнення в сім'ї. Волоський горіх означає успіхи у навчанні та творчості. Той, кому дістанеться журавлина, може розраховувати на звільнення від всяких недуг. А ось якщо виявиться цибуля, це говорить про те, що вас чекають прикрощі. Гострий перець до пригод, а часник — до розчарування", - пояснює ясновидиця.

Нагадаємо, померла фіналістка "Битви екстрасенсів": опубліковано фото могутньої відьми. Відьма не змогла пережити сонячне затемнення.

Як повідомляв Знай. ua, фіналістка Битви екстрасенсів не помітила, як обнесли її саму: третє око не бачив, чакри засмітилися. Курйозний випадок стався з фіналісткою "Битви екстрасенсів", яка не змогла передбачити крадіжку дзеркал свого автомобіля.

Знай. ua писав, про гороскоп на 2019: відомий маг перед смертю розповіла про долю кожного. Став відомий передсмертний гороскоп на 2019 від Дарії Воскобоевой.