Відома екстрасенс Дарина Воскобоєва, яка нещодавно пішла в інший світ, встигла дати людям напуття на найближчі дні. Звучить воно так: не забувайте про існування янголі.

Також фіналістка Битви екстрасенсів напередодні смерті встигла розповісти про годинник янгола-охоронця, і коли людині можна буде до нього звернутися.

Відомо, що екстрасенс встигла назвати 5 дат в січні: це 6,7,8, 9 і 10 числа. За її словами, "це особливий час, коли людина може поспілкуватися зі своїм охоронцем і швидко отримати допомогу і підтримку". Про це пише портал "Політека".

Екстрасенс запропонувала всім своїм читачам у соціальній мережі Instagram приділити в ці дати увагу молитвами, щоб янгол-охоронець допоміг впоратися з труднощами і вберегти свого підопічного від будь-яких неприємностей.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сьогодні, в середу, 9 січня, це час з 20:00 до 21:00. У цей період слід звернутися до свого янгола-охоронця, розповісти про свої плани і попросити у нього підтримки у всіх своїх починаннях, будь то робота або навчання. Що стосується четверга 10 січня, то Дарина Воскобоєва вважає за необхідне спілкування з янголом в години першої половини дня. А саме з 11:15 до 12:10.

"Попросіть у нього допомоги у прийнятті відповідального рішення", — написано на сторінці Instagram екстрасенса Дар'ї Воскобоєвої.

Варто нагадати, що 6 січня в Москві померла фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів" Дарія Воскобоєва. Про смерть 39-річної жінки повідомив її колега Антон Мамон в Instagram. Одна з найсильніших відьом не впоралася з онкологією. Летальний результат збігся з початком Коридору Затемнень.

"Ти боролася до останнього", — написала Ніколь Кузнєцова, інша частница "Битви екстрасенсів".

Нагадаэмо, раніше повідомлялося, що точність пророцтв Ванги вражає, адже вона вища, ніж у прогнозів різних аналітиків та інших спеціалістів. Природно трактування послань відомої болгарської віщунки ускладнюється їх загальної розмитістю. Віщунка бачила образи майбутнього, які не могла, швидше за все, пояснити доступними поняттями.

Нагадаємо, пророцтво афонських старців з'явилося в мережі: кінець імперії Путіна і процвітання України.

Як повідомляв Знай.uа Клімкін пояснив, чому українці не зможуть проголосувати в Росії: велика проблема.

Знай.uа писав, відома екстрасенс назвала рік закінчення війни і період розквіту України.