Члени Королівської родини Великобританії мають безліч переваг та змушені дотримуватися етикету, але папараці вислідкуовують, коли ті намагаються розслабитися і пожити нормальним життям.

Так оприлюднено фотографії з Кейт Міддлтон, які вона не хотіла б показувати публіці. Про це повідомляє facenews.

"Кейт Міддлтон стала іконою стилю, що говорить про те, що за нею стежать мільйони людей, кожен раз, коли вона виходить з дому", - йдеться у повідомленні.

Герцогині завжди вдавалося виглядати бездоганно незліченну кількість разів, але ніхто не ідеальний, навіть член королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На відео оприлюднено моменти, коли камерам вдалося застати Кейт Міддлтон зненацька.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Герцогиня Кембриджська відсвяткувала свій день народження 9 січня з близькими друзями і своїм чоловіком принцом Вільямом в заміському будинку Анмер-Хол в Норфолку. Герцога і герцогині Сассекских серед гостей не було. Як передає британський таблоїд The Sun, неясно, чи були запрошені Принц Гаррі і Меган Маркл або ж вони самі відмовилися від відвідування свята своїх рідних.