Ірландський вовкодав - мисливська порода собак, одна з найбільших у світі. Перші згадки про вовкодавів датуються далеким 5 століттям. У ірландській літературі того часу їх називають неймовірно красивими і гарними створіннями.

У зрості вовкодав досягає майже метра. Але собаки не надто важкі, оскільки можуть швидко рухатись на полюванні.

Власники цієї породи часто викладають кумедні і зворушливі світлини зі своїми вовкодавами, так як це досить спокійна і миролюбна порода.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ірландський вовкодав - одна з найбільших собак у світі

Нагадаємо, креативний фотограф з Лос-Анджелеса створює незвичайні сучасні знімки собак. Ці стильні тварини виглядають як поп-зірки вісімдесятих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", про Шолоїтцкуїнтлі: дівчина завела цуценя древньої мексиканської породи, соцмережі прийняли собаку за витвір мистецтва.

Мила собачка на прізвисько Пайпер проживає на Філіппінах разом зі своєю господинею Сандрою Пінеда. Вони й уявити не могли, що одне фото змінить їх життя і зробить Пайпер справжньою суперзіркою.

Також "Знай.uа" писав, що найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував власницю від важкої хвороби: зараз я знову вчуся і готуюся опановувати професію ветеринара. Анукі - завжди незадоволений пес. Точніше, так лише здається, дивлячись на забарвлення його морди. Насправді він дуже добрий і веселий і навіть врятував свою господиню від важкої хвороби. І хоча він відрізняється від своїх життєрадісних побратимів, які іноді навіть дружать з качками, суворий Анукі зумів кардинально змінити життя своєї власниці.