Анукі — вічно незадоволений пес. Вірніше, так здається, дивлячись на забарвлення його морди. Насправді він дуже добрий і веселий і навіть врятував свою господиню від важкої хвороби. І хоча він відрізняється від своїх життєрадісних побратимів, які іноді навіть дружать з качками, суворий Анукі зумів кардинально змінити життя своєї власниці.

Ануко і його господиня Жасмін живуть у британському місті Телфорд. Жасмін працює тренером для собак, а її пес — справжня інтернет-знаменитість ще з 2015 року, коли Жасмін виклала в instagram фото реакції Ануко на ситуацію, так і близьку знайому багатьом собакам (оригінальний пост, на жаль, не зберігся).

Жасмін, знайшла хаскі, коли йому було всього п'ять тижнів. У той період у неї якраз виявили серйозне психічне захворювання, і лікарі запевняли, що спілкування з собаками може допомогти полегшити стан. Так що дівчина і незадоволений пес Анукі стали нерозлучними. Про це повідомляє Clutch.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Виявилося, що у Жасмін була депресія. Вона разоравала зв'язку з усіма друзями і родичами, позбулася роботи і майже весь свій час проводила на дивані. Але пес змусив її піднятися з ліжка. Дівчина часто гуляла з Анукі на свіжому повітрі, що допомогло полегшити її стан, до того ж турбота про нього і спілкування зіграло важливу роль для одужання.

У дівчини з'явився стимул вставати з ліжка вранці, адже тепер необхідно було вигулювати вихованця. З часом Жасмін знайшла в собі сили, щоб навести порядок у своєму житті.

"Завдяки йому моє душевне здоров'я поступово поліпшувався. Зараз я знову вчуся і готуюся освоювати професію ветеринара — без нього цього б не сталося".

Пізніше Жасмін стала викладати в Мережу фото пса, і користувачі з усього світу були підкорені його незвичайної "незадоволеною" зовнішністю. Тепер Анукі — справжня зірка. Незадоволений пес став упізнаваний в усьому світі.

Нагадаємо, креативний фотограф з Лос-Анджелеса створює незвичайні сучасні знімки собак. Ці стильні тварини виглядають як поп-зірки вісімдесятих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірно талановитий пес створює приголомшливі картини. На продаж своїх робіт він вже отримав 5000 доларів.

Також "Знай.uа" писав, собака прикинулась поросям ніжачись у багнюці, поки господиня не зіпсувала всю атмосферу.