Знаменита російська співачка Алла Пугачова пережила раптовий приступ задухи на зйомках однієї з телепрограм.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що Пугачова мала виступити на програмі, яка присвячена її другові Ігорю Ніколаєву, проте прямо під час зйомок у неї почався сильний напад кашлю, який було неймовірно важко зупинити.

"Я хотіла відсидіти до кінця, але не можу: мучуся через кашлю! Я була в цій студії багато разів - і нічого, все нормально. А сьогодні прямо не можу зупинитися!", - поскаржилася співачка колезі і давньою конкурентку Ірині Аллегрової.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наразі вже відомо, що приступ був викликаний алергічною реакцією через штучний сніг.

Разом з тим варто відзначити, що японська співачка, яка працювала з Аллою Пугачовою на гастролях зізналася, що Примадонна вживала неймовірну кількість алкоголю.

У 1987 році Алла Пугачова гастролювала з відомою японською співачкою. У російській програмі Сьогодні ввечері, присвяченій 40-річчю творчої діяльності Ігоря Ніколаєва, журналісти взяли інтерв'ю в японки.

Співачка на ім'я Токіко Като розповіла, що їй пощастило виступати з Пугачовою і Ніколаєвим, коли ті ще були початківцями. Після концерту Като запросила росіян на вечерю до ресторану, яким володіє її сім'я. Вона була просто шокована їхньою поведінкою.

"Пугачова тоді пила дуже швидко, їй не встигали наливати. Якщо чарка була порожня, то вона брала чарку у сусідів", – стверджує японська співачка.

Сама ж Примадонна тільки посміялася над цим і заявила, що японці п'ють набагато більше, ниж росіяни.

Крім того варто відзначити, що знаменитий російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв став головним героєм нового випуску російського шоу "Сьогодні Ввечері".

Серед гостей шоу були друзі знаменитості, а також його давня подруга, примадонна російського шоу-бізнесу Алла Борисівна Пугачова, яка і розповіла, як вони познайомилися з Ніколаєвим, а також як вона допомогла розкрутитися блискучій кар'єрі музиканта 40 років тому, в 1979 році.

"Я знайома з ним 40 років. Він сам не побоявся до мене підійти в Останкіно, ми тоді шукали клавішника. Послухали – він був прекрасний! Йому неможливо було відмовити", - пригадала Пугачова.

Нагадаємо, Аллу Пугачову завели "Пароплави" Леонтьєва.

Як повідомляв "Знай.ua", Пугачова трухнула чарівним пилом на вечірці Миколаєва.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін публічно нагримав на онука Пугачової.

Пугачова і Галкін з дітьми вибралися з замку на прем'єру мультфільму