Відома радянська і російська співачка Алла Пугачова стала головною зіркою шоу "Сегодня вечером", випуск якого присвятили 40-річчя творчості відомого співака та композитора Ігоря Ніколаєва.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що більшість своїх хітів Ігор Ніколаєв написав саме для Алли Пугачової. Тому не дивно, що саме примадонна російської естради стала головною зіркою цього творчого вечора.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Крім цього, під час телепередачі ведучий і його учасники згадували випадки з творчого життя Ніколаєва і Пугачової, а також інших зірок 80-х років.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Звичайно, одним з головних досягнень Ніколаєва як пісняра можна вважати кращі хіти Пугачової — починаючи з любовних балад "Паромщик" і "Айсберг" і закінчуючи потужним висловлюванням на тему екології та пацифізму "Розкажіть, птахи". Кілька тижнів тому Миколаєв опублікував відео, на якому Алла Борисівна плаче, слухаючи цю пісню. У студії Максим Галкін пригадав цей момент, а Примадонна пояснила, що це така велика і пронизлива пісня, що вона не могла стриматися", - прокоментували журналісти появу на шоу Алли Пугачової.

Варто нагадати, що відомий російський комік і телеведучий Максим Галкін різко присоромив онука Алли Пугачової Микиту Преснякова. Зазначається, що молодий музикант поскаржився на власній сторінці в соцмережі на кількість підписників середнього та похилого віку. За його словами їх підписка тільки данина зірковій родині, де народився Пресняков-молодший.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вперше за довгі роки Алла Пугачова засвітилася в несподіваній компанії – артистка виступить на одній сцені з "імператрицею" російської естради Іриною Аллегровою. Як відомо, зірки ворогували багато років і взагалі не спілкувалися.

Нагадаємо, Пугачова запросила фанатів на ювілей піснею: справжня рок-діва.

Як повідомляв Знай.uа нова пісня примадонни зворушила мережу: відео.

Знай.uа писав, Netflix кілька разів вбил Пугачову в новому фільмі: серіал, який ми заслужили.