Іменита російська співачка Алла Пугачова неймовірно запалила на російському шоу "Сьогодні ввечері".

Телеперадача була присвячена 40-річчю творчості російського співака і композитора Ігоря Ніколаєва, головним гостем стала Алла Пугачова, передає УНІАН.

Зазначається, що через те, що більшість своїх найкращих пісень Ніколєав написав для Примадонни російської естради, зробило цей вечір фактично присвяченим їй.

На захід також прийшов і чоловік Пугачової Максим Галкін. Коли Валерій Леонтьєв почав виконувати композицію "Пароплави", Алла Пугачова не змогла всидіти на місці та почала запально танцювати, чим здивувала публіку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також у ток-шоу показали архівні кадри, на яких багато запрошених артистів зображені ще в пору своєї юності. У коментарях під фото та відео з шоу багато захоплені тим, який вигляд має Пугачова.

Нагадаємо, відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін різко присоромив внука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Відзначається, що молодий музикант поскаржився на власній сторінці у соцмережі на кількість підписників середнього та похилого віку. За його словами їх підписка лише данина зірковій сім'ї, де народився Пресняков-молодший.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що російський співак і композитор Ігор Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram показав дуже незвичайне фото зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері". Так, на спільному знімку були зображені дві легенди російської естради – Алла Пугачова і Ірина Аллегрова. Варто зазначити, що чутки про конкуренцію артисток ходять ще з часів їхньої молодості, отож це перший знімок, на якому знаменитості позують разом.

Також Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.