Російський співак і композитор Ігор Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram показав дуже незвичайне фото зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері". Так, на спільному знімку були зображені дві легенди російської естради – Алла Пугачова і Ірина Аллегрова. Варто зазначити, що чутки про конкуренцію артисток ходять ще з часів їхньої молодості, отож це перший знімок, на якому знаменитості позують разом.

"БУЛО ДУУУЖЕ ВЕСЕЛО І ДУШЕВНО!)", - поділився емоціями Ніколаєв. Фолловери не змогли пройти повз: "Ого! Бачити Ірину Аллегрову в кадрі з Аллою Пугачовою...це нічого собі!!!!затравочка))) такого не буває)))", "Пугачова і Аллегрова як небо і земля", "ІРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА І АЛЛА ПУГАЧОВА - ДИВНО, АЛЕ ВПЕРШЕ БАЧУ ЇХ РАЗОМ...І ДИВНО, І ЗДОРОВО!", "Потрібен дует Аллегрової з пугачовою. Це буде🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще