Для шанувальників письменниці Джоан Роулінг чарівник Гаррі Поттер в першу чергу асоціюється з круглими окулярами, спальнею в комірчині під сходами і шрамом у формі блискавки. Одна з цих особливостей опинилася під загрозою після того, як поділився своїм відкриттям користувач твіттера під ніком Today Years Old. Повідомляє Medialeaks.

Юзер опублікував пост про Гаррі Поттера, який здатний перевернути весь світ для фанатів магічної всесвіту.

Як відомо, ще в дитинстві Гаррі Поттер піддався впливу смертельного закляття "Авада Кедавра". З допомогою закляття чарівник Волан-де-Морт намагався вбити хлопчика, але той вижив. У маленького героя на лобі залишився шрам, що нагадує блискавку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак, уважний хлопець провів невелике розслідування і дізнався, що знаменитий шрам "хлопчика, який вижив" повторює зовсім не форму блискавки. Виявилося, в основі рубця лежить рух руки темного лорда Волан-де-Морта.

Юзер опублікував твіт, в якому розповів, що знаменитий шрам Гаррі не повторює форму блискавки. Хоча протягом усіх фільмів і книг про Гаррі герої порівнюють рубець з блискавкою, лінії на лобі чарівника мають відношення лише до небезпечного заклинання, вважає автор поста.

""А ви знали, що шрам Гаррі Поттера — це не блискавка? Насправді він повторює рух руки, що необхідно для "Авада Кедавры"".

В якості аргументу Today Years Old використовував скріншот англомовної сторінки хостингу Wikia, присвячений чарівному всесвіту. На сайт будь-який бажаючий може знайти зображення жесту, який необхідно зробити для накладення закляття.

Знахідка здивувала навіть тих користувачів, які ніколи не цікавилися долею Гаррі.

"Я навіть не фанат Гаррі Поттера, але я все одно здивований".

Проте, незважаючи на знайдені докази, фанати не залишали спроб відстояти теорію про подібність шраму і блискавки. Зрештою користувачі розділилися на два ворогуючих табори.

Частина фанатів не повірила Today Years Old і спробувала згадати, чи йшлося про такий жест у книгах. Інші ж запевняли, що рух, що нагадує блискавку, присутній і в книжковій версії і у фільмах.

Втім, з останнім твердженням важко погодитися. Адже у фільмі герої не повторювали цей знак.

Remote file

""Насправді Роулінг подумала, що було б круто, якщо б у нього був шрам у формі блискавки. Потім вона подумала, що було б ще крутіше, якби він повторював рух руки при створенні заклинання"; "Я думаю, що сама Джоан Роулінг про це не знає".

Нагадаємо, звичайний ліцей в глибинці перетворили в Хогвартс, вже готують магічні дипломи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чарівний пес на прізвисько Римус вивчив всі заклинання школи Хогвардс, господиня похвалилася чотириногим в мережі. Альбус Дамблдор їм би пишався.

Також "Знай.uа" писав, ким стали наші улюблені діти-актори з "Гаррі Поттера".