Ікона стилю Королівської родини Великобританії Кейт Міддлтон для офіційного виходу повторила свій образ дворічної давності.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон приступила до своїх робочих обов'язків після Нового року. Герцогиня Кембриджська з офіційним візитом прибула до Королівського театру Ковент-Гарден у Лондоні, передає Daily Mail.

Герцогиня відвідала костюмний цех - хотіла дізнатися якомога більше про використання текстилю і різних тканин, а також про технічну сторону виробництва театральних костюмів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На відміну від свого недавнього виходу в світ в громадському саду в Іслінгтон, де Міддлтон з'явилася в неформальному і скромному образі, на цей раз вона вибрала досить яскравий і стильний наряд. 37-річна герцогиня блищала в пурпурно-фіолетовому костюмі з жакета та спідниці від Oscar de la Renta і чорних туфлях на підборах, прикрашених із золотою брошкою від Rupert Sanderson", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що свій образ Кейт доповнила маленькою чорною сумочкою від Aspinal of London і чорними колготками.

Герцогиня у такому ж вбранні вже приходила два роки тому на конференцію, присвячену психічному здоров'ю. Кейт відома тим, що з'являється на публіці в одязі, який одягала раніше.

"В рамках свого візиту вона зустрілася з костюмерами, що працюють над новими постановками, а також з головними танцюристами Королівського балету, після чого вирушила на репетицію постановки "Двох голубів" (The Two Pigeons) Королівського балету і Королівської школи балету", - зазначає видання.

Нагадаємо, вихід Кейт Міддлтон у вівторок, 15 січня, розбурхав шанувальників королівської сім'ї та світові ЗМІ. Герцогиня Кембрижська відвідала благодійну зустріч в саду короля Генріха в Іслінгтоні в Лондоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мати таку ж прекрасну шкіру, як у Меган Маркл зможе кожна дівчина, і все це завдяки одкровенням дерматолога знаменитості.

Також "Знай.uа" писав, що українців настільки втомила велика кількість негативних новин в інтернеті, що вони використовують будь-який привід для веселощів і зняття напруги.