Еротичний гороскоп на 18 січня Овен

Сьогодні ваш партнер трохи байдужий до пестощів, але не до вас. У нього просто можуть бути деякі проблеми. Тому перш ніж приставати до нього, розпитайте, що його так турбує.

Еротичний гороскоп на 18 січня Телець

Вас так розпирає енергія, що їй терміново потрібно вилитися десь, бажано, в ліжку. Тоді емоції вона дасть лише позитивні.

Еротичний гороскоп на 18 січня Близнюки

У вас складний вибір, вас покличуть у постіль, яка вирішить безліч проблем. Подумайте, може ця постіль і стане ще однією додатковою проблемою.

Еротичний гороскоп на 18 січня Рак

Сьогодні для декорування місця для сексу вам потрібні будуть тільки прості речі: приглушене світло, м'який плед, кинутий на підлогу, і просте оголене тіло.

Еротичний гороскоп на 18 січня Лев

Якщо хочете задати комусь відверте питання, особливо стосовно вашого інтимного життя, то краще зробити це не з друзями, а дізнатися у когось в Інтернеті.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 січня Діва

Ваш партнер сьогодні буде неймовірно скромним, тому чогось несподіваного і надто пристрасного чекати не варто. Ініціативу доведеться проявляти самим.

Еротичний гороскоп на 18 січня Терези

Сьогодні вам буде трохи важко приступити до еротичних ігор, тому що вас дратують абсолютно всі люди. Може варто взяти щось заспокійливе?

Еротичний гороскоп на 18 січня Скорпіон

Секс сьогодні може початися несподівано, з якоїсь радості, якою захоче поділитися ваш партнер, а в підсумку принесе радість і задоволення обом.

Еротичний гороскоп на 18 січня Стрілець

Слово дня для вас сьогодні – таємниця. Або ваш партнер придумає якийсь приємний сюрприз, про який ви і не підозрювали, або ж у когось з вас з'явиться неприємний секрет.

Еротичний гороскоп на 18 січня Козеріг

Якщо ви сьогодні будете виглядати досить сумно і покажете це комусь симпатичному, то вам ще довго не доведеться проводить ночі на самоті.

Еротичний гороскоп на 18 січня Водолій

Все, що вам потрібно, це ласка. І не намагайтеся про це натякати партнеру. Йому потрібно більш просто і зрозуміло пояснити його наступні дії.

Еротичний гороскоп на 18 січня Риби

Що найбільше збуджує нас в інших людях? Таємниця. І ваш партнер не є винятком. Ну і що, що ви спите пліч-о-пліч вже купу часу, це абсолютно не заважає вам бути таємничою. І сьогодні ви це повинні згадати, здивуйте коханого, нехай він побачить у вас те, чого раніше не бачив.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, став відомий передсмертний гороскоп на 2019 від Дарії Воскобоєвої

Знай.ua повідомляв про те, що нове пророцтво виявлено в біблійних писаннях, настає руйнування міст і Судний день.