Студія "Квартал 95" показав кумедне відео в стилі шоу "Розсміши коміка" під пародійним назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидить у журі і сміється над нарізкою обіцянок перед виборами. Серед таких політиків: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко і Володимир Кличко.

Про це стало відомо завдяки офіційній сторінці "Квартал 95" в Instagram.

Забавний відеоролик вийшов 16 січня, підпис під нею свідчить: "Нове шоу "Розсміши президента" Спасибі за відео, Павло Мандзич!". Відео зуміло набрати більше 160 тисяч переглядів та коментарів.


На кадрах Зеленський, сидячи на місці ведучого шоу, сміється над обіцянками, які давали в різні часи знамениті українські політики.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях передплатники висловили підтримку автору ролика і Володимиру Зеленському за його політичну ініціативу брати участь у виборах президента 31 березня 2019 року.

"Це ж треба так придумати прикольно", - пише один з підписників.

"Всіх благ Вовчику , ось тільки окуратнее потрібно щоб не вийшло як з Кузьмою." - пише ще один користувач.

Нагадаємо, Зеленському загрожує небезпека, причетний "Янукович": зірка "95 Кварталу" звернувся до українців

Популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка щодо чуток про організації політичних акцій і мітингів з боку команди Зеленського.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кошовий з "Кварталу 95" звернувся до влади олігархам: та пішли ви, бабло відбило голову

Актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий різко розкритикував українських політиків за те, що на його думку вони обкрадають країну і народ, не створюють нормальних умов для життя в державі, а тільки "кричать про демократію".

Гуморист запевнив, що йому байдуже на провладних чиновників "зверху", які телефонують в "Квартал 95" і просять не давати такі гострі жарти про них.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський знайшов спонсора, і це не Коломойський

Навколо намірів Володимира Зеленського ходить чимало чуток, але найпопулярніша – слугу народу нібито фінансує колишній акціонер "Приватбанку" Ігор Коломойський.