Подружня вірність - це один з головних "стовпів", на якому тримається шлюб. Однак, для того, щоб партнерові не хотілося піти наліво, потрібно дотримуватися кількох важливих правил. Клінічний психолог і консультант з питань шлюбу Віллард Харлі здійснив експеримент, в якому задіяв 800 пар. Він вивів 5 основних потреб подружжя, дотримання яких зведе ймовірність зради до нуля.

1. Потреба в ніжності / потреба в сексі

Ніжність і прихильність можна проявляти через поцілунки, обійми, подарунки, дзвінки, турботу. Все це дуже важливо для жінки, адже якщо вона не відчуває себе під захистом і в комфорті, вона швидше за все не захоче сексу зі своїм партнером. У той же час важко отримати ніжність від чоловіка, відмовляючи йому в інтимній близькості.

2. Потреба в спілкуванні / потреба у напарнику по відпочинку і розваг

Жінка має потребу в постійному спілкуванні з партнером. Вчені встановили, що жінкам потрібно приблизно пару годин розмов з чоловіком на день, щоб відчувати себе потрібними.

Сильна стать надає великого значення здатності дружини стати вірним напарником по відпочинку і розвагам. Спільне дозвілля з дружиною — друга за значимістю після сексу потреба для чоловіка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3. Потреба в щирості / потреба споглядати поруч привабливу жінку

Здатність довіряти у жінці будується на відвертості партнера, тому вони не терплять секретів. Чоловікові ж важливо бачити поруч привабливу і доглянуту партнерку.

4. Потреба в достатньому фінансовому забезпеченні / потреба в комфортній обстановці

Потреба у спокої і домашньому затишку для чоловіків дуже велика. На думку Уілларда Харлі, вони іноді навіть фантазують і мріють про це.

5. Потреба у хорошому батьку для дітей / потреба в похвалі

Жінці важливо, щоб чоловік був прикладом для наслідування у своїх дітей і брав на себе частину виховання. Сильній статі важливо, щоб партнерка захоплювалася ними і відзначала їх заслуги.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі вперше розповіла, як виховує дітей.

Раніше Знай.ua повідомляв, психологи розповіли, від яких жінок ніколи не йдуть.

Також Знай.ua писав, науковці знайшли секрет ідеального шлюбу.