Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує на території розкішного особняка в Дубаї. На ній довге лілове плаття на бретельках з відкритим декольте, яке підкреслює величезні силіконові груди моделі. Також у наряду є пікантний виріз на нозі і довгий шлейф. На її ногах бежеві туфлі на шпильці, стоїть вона поруч із синім автомобілем, швидше за все Ламборджині. Волосся моделі розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан написала гарну цитату: "Працюйте, поки ваші кумири не стануть вашими суперниками". Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом воно сподобалася, і вони засинають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

"Вау, красиве плаття. Ти виглядаєш абсолютно чудово", "Чудова Хлоя", "Ваша славна високість", "Ідеальна модель", "Ти моя любов. Я люблю тебе набагато більше, ніж ти думаєш", "Ви дуже красива", "Ти виглядаєш приголомшливо в цьому платті. Колір дійсно підходить", "Це плаття вогонь, ти виглядаєш ідеально", "Принцеса", "Дуже гаряча і сексуальна, я люблю тебе", "Це чудово", "Абсолютно чудова, красива, чудова, сексуальна леді", "Така красива", "Безперечна краса", "Прекрасна принцеса, прекрасна сукня, ідеальна леді, ти – жінка моєї мрії", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.