Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спокусливому купальнику-бікіні червоно-білого кольору. І це все що видно з одягу на даному фото. Треба сказати, що ліфчик від купальника ледь утримує величезні груди моделі. Ліндсі дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до свого фото Пелас зазначила сторінку фотографа, який зробив цей знімок.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Боже мій, ти прекрасна, і погляд твоїх очей вбиває", "Я просто хочу бути твоїм рабом. Будь ласка, візьми мене до себе додому", "Це вже час динь?", "Ти квітка Instagram! Нехай всі тобі заздрять", "Ви чудова. Я готовий захоплюватися вашою красою назавжди. Ви повинні знати, що ви дуже красива", "Ти неймовірна", "Гарні подушки безпеки", "Помада, яку ви вибрали для цього образу, дійсно вам підходить", "Така гаряча", "Як завжди, красиво", "Яка природна краса! Одна з моїх улюблених жінок", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.