Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram фотографію, на якій позує в спокусливому образі для реклами власного бренду. Так, на знімку, який з'явився в записі моделі, вона позує в чорно-біло-смугастому купальнику, сидячи на пляжі в спокусливій позі. Волосся Ешлі розпущене і трохи розпатлане вітром, на її обличчі мінімум макіяжу, вона млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ешлі Грехем рекламує власний бренд купальників для пишнотілих жінок і розповідає де і як їх можна замовити. Треба сказати, що шанувальники пишнотілої моделі в захваті від її образу і почали активно обговорювати. Пампушку засипають компліментами в коментарях.

"До біса гарна", "Богиня", "Приголомшливий образ", "Дуже мило", "Ешлі, мені дуже подобається, як ти виглядаєш в цих купальниках", "Супер сексі", "Ви таке натхнення для пишних жінок", "Люблю ваше бікіні", "Тепер всі жінки повинні виглядати здоровими і щасливими у власній шкірі", "Ваша впевненість надихає мене кожен день", "Гарна фотка", "Що за диво справжні жінки", "Немає нічого більш сексуального, ніж пишні жінки в бікіні, які показують ці великі вигини і велику попу", "Прекрасна леді", "Це ідеальне тіло", - пишуть в коментарях захоплені фанати Ешлі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.