Британські спецслужби тримають руку на пульсі. Днями вони виявили листування терористів організації "Ісламська держава" в месенджері Telegram. У повідомленнях йдеться про плани отруїти герцогиню Кембриджську Кейт Міддлтон і членів її сім'ї. Про це повідомляє видання Daily Star, інформує Ukr.Media.

За повідомленням видання, у листуванні зловмисники опублікували світлини герцогині Кембриджської з супермаркету з візком. Під фото вони написали: "Ми знаємо, що вона їсть, отруїте це!".

Крім того, там був список супермаркетів, які Кейт Міддлтон відвідує найчастіше. Як відомо, Кейт самостійно полюбляє купувати продукти, адже коли вона вдома, то готує членам сім'ї сама.

Спецслужби цілком серйозно сприйняли ситуацію з погрозами. Адже це не вперше погрози надходять членам королівської сім'ї. Минулого року засудили до довічного ув'язнення прихильника "Ісламської держави", який підбурював вбити малолітнього принца Джорджа. Не так давно британські расисти погрожували розправою принцу Гаррі, за те, що він одружився на Меган Маркл, адже у неї мама - темношкіра.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно норфолкський тер'єр на прізвисько Апельсин з'їв отруту під час прогулянки у Віндзорському парку. Собачка внучки королеви Єлизавети II принцеси Беатріс вирішила, щоб пес не мучився, його приспати. Що за отрута була розкидана в парку, так і не з'ясували. За словами джерела видання Daily Express, Беатріс важко переживає втрату. Поки не відомо, хто це зробив, можливо, собачка стала жертвою доґхантера.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон можуть убити, і Меган Маркл тут ні до чого.

Британію шокувала звістка про імовірний замах на королівську особу - дружину принца Вільяма герцогиню Кейт Міддлтон, яка відсвяткувала днями свій 37-ий День народження.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Також Знай.ua писав про те, що життя Кейт Міддлтон під загрозою: на королівську особу готують замах.