Британію сколихнула звістка про можливий замах на королівську особу - дружину принца Вільяма герцогиню Кейт Міддлтон, яка відсвяткувала днями свій 37-ий День народження.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Про це повідомляє Daily Star з посиланням на службу безпеки, яка і виявили в месенджері Telegram переписку зловмисників.

У повідомленні йдеться, що терористи організації "Ісламська держава" планують отруїти герцогиню Кембріджську Кейт Міддлтон і членів її сім'ї.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На одному із зображень 37-річна Кейт, яка везе візок із супермаркету, була відзначена червоним хрестом,а напис під фото по-справжньому лякає:

"Ми знаємо, що вона їсть, отруїмо це!"

Як відомо, 37-річна дружина принца Вільяма регулярно сама купує продукти та інші товари в магазинах. Напередодні Різдва Кейт разом зі своїми старшими дітьми Джорджем і Шарлоттою відвідала дешевий дисконт-магазин The Range. У листуванні терористів серед іншого перераховувалися супермаркети, де герцогиня буває найчастіше.

герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Дані повідомлення оцінюються спецслужбами дуже серйозно. Передбачається, що це - не порожні погрози.

"Це огидна змова, яка стосується маленьких дітей Кейт і завдає удар по її спробам вести нормальне життя, чого хотіла б будь-яка мати", - відзначає видання.

Варто нагадати, що раніше до довічного ув'язнення був засуджений прихильник угруповання "Ісламська держава" Хуснайн Рашид, який підбурював однодумців до замаху на малолітнього принца Джорджа.

Тим часом стало відомо, що улюблена собака внучки королеви Єлизавети принцеси Беатріс померла від отрути.

Норфолкський тер'єр на прізвисько Апельсин з'їв отруту під час прогулянки у Віндзорському парку. Таблоїди пишуть, що Беатріс вбита горем. Тварину довелося приспати, щоб вона не мучилася, так як лікарі сказали, що зробити більше нічого не можна. Якою саме отрутою нагодували тварину, поки не встановлено.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році.