Принц Вільям не перестає жартувати над своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що королівське подружжя недавно відвідало авіабазу "Акротірі", що на Кіпрі, де і стався довлі кумедний епізод.

Судячи з опублікованих фото сім'я доволі весело проводила час з військовими, зачіпали сімейні теми та навіть згадали про дітей. Можливо саме такі відверті розмови і послужили приводом для жартів від Вільяма в бік Кейт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, під час однієї з офіційних фотосесій принц звернувся до дружини та сказав, що вона схожа на різдвяну ялинку. саме колір її жакета викликав у чоловіка такі асоціації, хоча блейзер був все-таки ближче до оливкової кольору, ніж до різдвяного зеленому.

"Моя дружина замаскувалася під різдвяну ялинку. Може, мені вийти з кадру?", - сказав Вільям під час фотосесії з військовослужбовцями.

Насправді наряд герцогині Кембриджської на зустрічі був досить лаконічний - жакет середньої довжини оливкового кольору канадського бренду Smythe, вартістю £ 666, брюки вільного крою марки Jigsaw за £ 130. Свій наряд вона доповнила легким білим топом і оливково-зеленим клатчем L.K. Bennett.

По обличчю Міддлтон було помітно, що через жарти вона трохи зніяковіла.

Разом з тим варто відзначити, що життя Кейт Міддлтон постійно знаходиться під пильним спостереженням преси та суспільства. Однак при всьому цьому про батьків герцогині Кембріджської ми знаємо дуже небагато.

В той же час історія життя Керол Міддлтон не менше дивна, ніж історія її дочки Кейт. Мати герцогині Кембріджської свого часу була звичайною стюардесою. Пізніше вона відкрила агентство з організації свят і стала мільйонером. А після весілля старшої доньки перетворилася на маму майбутньої королеви Англії.

Керол Міддлтон ніколи за всі ці 15 років після весілля Кейт не давала інтерв'ю жодному виданню. І ось нарешті вона погодилась це зробити.

Мати Кейт Міддлтон вперше відкрила завісу свого особистого і розповіла про свої радості і страхи, про весілля дочок, про зятя Вільяма і багато іншого.

Нагадаємо, принц Гаррі посварився з Вільямом через Меган Маркл.

Як повідомляв "Знай.ua", Мішель Обама вказала на головні помилки Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон вийшла у світ в улюбленій прикрасі покійної принцеси Діани.

Кейт Міддлтон народила третю дитину