У Telegram-чаті з релігійними фанатиками опублікували фото Кейт Міддлтон біля одного з супермаркетів, куди вона самостійно ходити за покупками.

Терористи з "Ісламської держави" планують отруїти їжу герцогині Кембріджської Кейт, яку та самостійно купує в супермаркеті.

Зловмисний задум обговорювали у месенджері Telegram, передає Daily Star Sunday з посиланням на джерело в спецслужбах.

Зокрема, у переписці було виявлено зображення герцогині Кейт, яка котить перед собою візок із супермаркету - на фото був намальований червоний хрест, а у підписі йшлося: "Ми знаємо, що вона їсть, отруїть це!"

Повідомлення, у якому також наводилися інструкції, як розмістити отруту у продуктах, було поширено в чаті, у складі якого чимало релігійних фанатиків.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У листуванні терористів серед іншого перераховувалися супермаркети, де герцогиня буває найчастіше.

Спецслужби вважають, що ці заклики пов'язані з терористом Хуснайном Рашидом, який зараз відбуває покарання у в язниці. Раніше він закликав до замасі на життя маленького принца Джорджа.

Як відомо, 37-річна дружина принца Вільяма регулярно сама купує продукти та інші товари в магазинах. Зокрема, напередодні Різдва Кейт разом зі своїми старшими дітьми Джорджем і Шарлоттою відвідала дешевий дисконт-магазин The Range.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон можуть убити, і Меган Маркл тут ні до чого.

Британію шокувала звістка про імовірний замах на королівську особу - дружину принца Вільяма герцогиню Кейт Міддлтон, яка відсвяткувала днями свій 37-ий День народження.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році.