Пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за яким потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Наші предки в старі часи були впевнені, що металева ложечка, залишена в чаї, служить зручним містком для різної нечистої сили. Тобто зло дуже легко може наситити рідину і разом з нею проникнути в людині, на якому в результаті діє псування.

Нехтування правилами хорошого тону може мати плачевні наслідки для здоров'я. Крім високої ймовірності побутової травми начебто опіків від пролитого гарячого напою або очі, пошкодженого стирчить з чашки ручкою, він ризикує ще й серйозно захворіти.

Так, можуть виникнути матеріальні проблеми. Таке явне нехтування божою допомогою з великою ймовірністю гарантує негайне покарання, яке проявиться у значному скороченні фінансового потоку та професійних проблемах.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Особливе значення "ложечкою в чашці" може мати особливе значення. Так що нескоре заміжжя для дівчини, яка забуває про правила хорошого тону і не думає про майбутнє добробут, є цілком закономірним і обґрунтованим прогнозом.

Раніше повідомлялося, що віруючі православної церкви 21 січня вшановують пам'ять преподобного Січень Сповідника, єпископа Кизического. В народі свято отримало назву Ємелін день.

Якщо в Іванов день «запивали» щастя дівчат, яких насильно видавали заміж, то на Омелька приходила черга хлопців.

Нагадаємовикористовуй мудрість поколінь: чому не можна дарувати рушник. Іноді варто прислухатися до народних прикмет.

Як повідомляв Знай. ua, пан з обдертою шкірою: повелитель небіжчиків розповів археологам про своїх кривавих ритуалах. Були знайдені два жертовних вівтаря.

Знай. ua писав, що сімейне щастя і багатство: ефективні зимові ритуали. Допоможи собі стати успішніше і щасливіше.