Австралійські вчені розповіли, які риси характеру чоловіків найбільше приваблюють прекрасну половину людства.

Цю інформацію передає "24 канал".

Дослідженням займалися співробітники Університету Західної Австралії. Вони опитали 214 студентів, з яких 70% були представницями прекрасної половини людства.

Середній вік респондентів склав 19 років. Добровольців попросили оцінити якості, які вони найбільше хотіли би бачити у своєму потенційного партнера. Учасники дослідження повинні були дати оцінку важливості краси, розуму, доброти, а також легкості в процесі спілкування. Студенти привласнювали якостям бали від 1 до 6.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Результати дослідження показали, що всі перераховані вище риси цінуються молодими людьми, але всього має бути в міру. Наприклад, дівчата підкреслили, що не хотіли б бачити поряд з собою занадто розумного чи товариського партнера. Отже, бути "посередині" виявилося вигідно.

Нагадаємо, з давніх часів люди вірили, що кожна родимка - це особливий знак, який передрікає нашу долю. Знаючи значення родимок в кожному місці їх розташування, можна зрозуміти, що тобі призначено долею і які у тебе є схильність.

Родимки на обличчі

Родимка на обличчі означає, що людина творча, імпульсивна й емоційна. Така родимка означає, що людина проживе яскраве життя, досягнувши чималого успіху на творчому та сценічному шляху.

Цікаво, що Мерлін Монро спеціально малювала мушку на обличчі. Це додало її образу особливого шарму і допомогло домогтися успіху в шоу-бізнесі.

Родимки на долонях і кистях

Такі родимки говорять про цілеспрямованість їхнього володаря. Вони кажуть, що чоловік готовий "йти по головах" заради своєї мети, але часто залишається самотнім, тому що вибирає роботу, а не сім'ю.

Раніше Знай.uа повідомляв, як помиритися з чоловіком кожного знака Зодіаку.

Також Знай.uа писав, які дні обіцяють неймовірне везіння всім знакам Зодіаку в 2019 році.