Взимку особистий автомобіль вимагає окремого догляду. Морози і перепади температури сильно впливають на роботу механізмів. Експерти розповіли, чого ні в якому разі не можна робити при запуску машини в сильний мороз.

Відразу запускати стартер. Спочатку потрібно включити запалювання і почекати кілька секунд і лише коли всі зайві значки на панелі приладів згаснуть можна провертати ключ запалювання в положення "ON".

Якщо не вичавлювати педаль зчеплення перед запуском, то стартер буде перевантажуватися. Натискаючи на цю педаль при запуску, мотор "від'єднатися" від коробки передач, тим самим полегшивши запуск.

Здійснювати безліч безуспішних спроб. Якщо після декількох спроб стартер "не схоплює", то не потрібно повторювати це багато разів. Такі дії призведуть лише до заливання свічок запалювання. Утримувати ключ запалювання в положенні "START" можна не більше 10 секунд, з невеликою кількістю підходів. Якщо всі спроби безуспішні, то краще вийти з машини і з'ясувати причину.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з травня власників автомобілів на іноземній реєстрації (так званих "евроблях") чекають суттєві штрафи. Про це стало відомо з повідомлень українських ЗМІ. Перекрити кисень "евробляхерам" українські власті вирішили грунтовно – машини незабаром опиняться поза законом.

Очікується, що за експлуатацію автомобілів на єврономерах підуть такі штрафи і санкції: за водіння авто на єврономерах – 8500 гривень; - Повторне водіння такого авто – 17 000 і заборона на водіння протягом року.

Нагадаємо, евробляхерам приготували витончену пастку: новий закон розлютив українців. З травня власників автомобілів на іноземній реєстрації (так званих "евроблях") чекають суттєві штрафи.

Як повідомляв Знай. ua, нова вигадка Кабміну залишить українців без автомобілів. У Кабміні готують пекло водіям.

Знай. ua писав, що Київі чоловік не встиг порадіти купівлі: новеньке авто спалахнула, як сірник. У Києві загорілось авто, куплене дві години тому.