Еротичний гороскоп на 23 січня Овен

Найпростіший спосіб перемоги над спокусами – піддатися їм. Тим більше від цього переможете не тільки ви, але і ваш партнер. І з внутрішнім світом не буде ніяких проблем.

Еротичний гороскоп на 23 січня Телець

Астрологи кажуть, що ваш коханий буде сьогодні придумувати нестандартні сексуальні пози. Якщо ви в змозі це виконати, то підтримайте його ініціативу.

Еротичний гороскоп на 23 січня Близнюки

Сьогодні день, коли варто наповнити відносини інтригою, натякнути коханому, що його ввечері чекає щось незвичайне. Може поки буде вгадувати навіть підкине вам кілька ідей.

Еротичний гороскоп на 23 січня Рак

Вам бракує внутрішньої гармонії і дисонанс не тільки з собою, але і з партнером. Тому перед тим, як займатися сексом, спочатку займіться медитацією.

Еротичний гороскоп на 23 січня Лев

Розповіді друзів про їх любовні пригоди викличуть у вас заздрість. Приміряючи їх на ваші стосунки, вам стане зовсім непереливки. Але не забувайте, що люди звикли сильно прикрашати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 січня Діва

Сьогодні ваш партнер надихнеться божевільною і сміливою сексуальною ідеєю, можливо навіть вашою. Але швидше куйте залізо, а то він може дуже швидко охолонути.

Еротичний гороскоп на 23 січня Терези

Щоб ваш партнер зовсім не розчарувався у вас, вам варто стати саме тим героєм-коханцем, про якого він давно мріє. Постарайтеся вжитися в роль.

Еротичний гороскоп на 23 січня Скорпіон

Сьогодні вам захочеться почати нову сторінку у вашому житті, і це ще не означає, що варто відразу думати про розставання, ви можете просто кардинально змінити своє ставлення до сексу.

Еротичний гороскоп на 23 січня Стрілець

Сьогодні вашого партнера будуть збуджувати різні аксесуари. І ми маємо на увазі щось більш професійне, ніж просто красиву нижню білизну.

Еротичний гороскоп на 23 січня Козеріг

Почніть ваш вечір з дуже смачної кави, яка стане початком тривалого сексуального діалогу. Але кава має бути дійсно дуже смачною.

Еротичний гороскоп на 23 січня Водолій

Доля весь день буде пиробовувати вас і підкине вам гидоту саме тоді, коли ви будете найбільш щасливі і відчувати сильну насолоду.

Еротичний гороскоп на 23 січня Риби

В цей день будь-які обіцянки з вашого боку будуть неправдоподібними і нездійсненними, навіть якщо вам здаватиметься щось зовсім інше. У пориві пристрасті можна обіцяти хоч зірок з неба, а спробуй їх потім дістань...

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.