Флешмоб #10yearschallenge вже другий тиждень перебуває на піку популярності. У ньому вже взяли участь понад 5 мільйонів чоловік.

Масовий челлендж #10yearschallenge передбачає публікацію своїх фото 10-річної давності і свіжого знімка. Однак, як і будь-популярне явище в мережі, він ступив уперед і торкнувся не тільки те, наскільки зовні змінилися люди.

З'явилося дуже багато приколів і мемів на тему десятирічної давності і сьогоднішніх реалій. І тут є все – від б'юті-трендів до цін на бензин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що додаток Google Files на Android існує вже давно, але мало хто з користувачів знає про його корисні властивості.

Крім того, що він є непоганим провідником для внутрішньої пам'яті смартфона, так він ще і вміє видаляти сміття, і навіть тимчасові файли зі смартфонів. І хоча подібну функцію можуть точно також виконати і сотні інших клінерів, у програми від Google є явна перевага.

Файловий менеджер від Google вміє аналізувати контент на мобільному пристрої, зокрема, він визначає інтернет-меми, якими ви ділитеся в соціальних мережах з друзями і забуваєте про них.

Так, клінер самостійно визначає меми, і пропонує видалити їх одним кліком, якщо вони зайняли левову частку пам'яті пристрою.

Нагадаємо, креативна вчителька біології пояснила дітям складні терміни з допомогою мемів. Зробив кусь і тыгыдык. Вчителька створила справжні біологічні комікси для сучасних учнів.

Як повідомляв Знай. ua, додаток від Google масово видаляє меми зі смартфонів. Тепер користувачі можуть залишитися без мемів.

Знай. ua писав, про кращі меми на 22 січня: реп-тарабарщина і труднощі вибору в метро. Позитивні емоції і сміх важливі для людини.