Гумористи студії "Квартал 95" поширили архівне відео номеру про вибори.

Кілька років тому запис робився на концерті "Вечірній квартал". За сюжетом сценки, Тимошенко, Кличко, Ляшко і Порошенко після виборів рахують голоси в ЦВК. Про це інформує видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на офіційну сторінку кварталівців.

"Відео на сторінці вийшло 23 січня під назвою "Як Петро Олексійович, Кличко, Ляшко і Юля в ніч після виборів голоси рахували". У головних ролях зіграли Євген Кошовий, Олена Кравець та Володимир Зеленський," - йдеться у повідомленні.

Користувачі тролять відео і Володимира Зеленського, нагадуючи йому, що він теж скоро опиниться в цій ролі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"А Зеленський не рахує?", - написав Антон Краєвський.

Ночь после выборов | Вечерний Квартал 19.12.2015

Как Петр Алексеевич, Кличко, Ляшко и Юля в ночь после выборов голоса считали...

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 23 januari 2019

Нагадаємо, інформація про бізнес Зеленського у Росії спантеличила українців, однак кандидат у президенти швидко продемонстрував тверду позицію з цього питання.

У повідомленні сказано, що Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми".
Журналістам стало відомо, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті до початку воєнних дій стрічки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що у російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.