24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для рекламної фотосесії дівчина приміряла кілька курток, проте увагу привертають зовсім не вони, а те, що під ними. Альона Омович сфотографована на засніженій вулиці, при цьому на ній тоненькі білі лосини і коротенький білий топ, під яким немає бюстгальтера. Таким чином фолловери моделі можуть розглянути пірсинг, який просвічується на сосках. Волосся дівчини розпущене, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до своїх фотографій Альона Омович рекламує парки і пропонує шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше. "Дівчатка, яка 1/2/3? Допоможіть вибрати. А ці круті парки можна придбати в магазині @nissa_exclusive. Великий розпродаж, встигни замовити адже кількість обмежена", - написала модель.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нові фото на сторінці Альони. Багатьом сподобалися знімки, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. "Яка різниця, яке фото, адже ти прекрасна на всіх", "Ти супер", "Схожа на штучну ляльку", "Всі круті, важко визначитися. Але 2 все-таки більше подобається", "Суперові фотки взимку у тебе!", "Хотілося б ближче роздивитися ваш пірсинг", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.