24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для рекламної фотосесії дівчина одягла чорні трусики і сріблястий топ на бретелях, який, втім, не особливо щось прикриває, враховуючи те, що під ним немає бюстгальтера. Альона прилягла на диван, а перед нею розкладені декілька коробочок з суші, які вона рекламує.

При цьому, однією рукою модель тримає палички з ролом, а другою впирається в диван. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу. Багато уваги фоловерів звернули на себе навіть не силіконові груди дівчини, а її неприродна верхня губа. Багато коментарів стосується саме цього.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Сьогодні перший раз замовила роли в Суші Майстрі. Привезли швидко, все свіже, гарне і дуже смачне. Кожен день багато акцій, мені привезли новий сет Гейша і ще рол в подарунок. Любите суші?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нові фото на сторінці Альони. Багатьом сподобалися знімки, і вони засипають дівчину компліментами, але більшість не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Обличчя виглядає, як ніби лицьовий нерв защемило", "Ти настільки себе переробила, а комплекси залишилися. Не приймаєш критику зовсім, відразу грубощами і матом відповідаєш. Це взагалі подібно для дівчини?", "Дуже невдалі імплантати", "Альона, ти серйозно вважаєш, що лялька з двома футбольними м'ячами замість грудей виглядає краще тієї шикарної дівчини з незвичайною зовнішністю і виразним обличчям? Ти реально вважаєш, що зараз все добре у тебе?", "Не робіть вигляд, що ви не знаєте, що в губах гіалуронка", "Як шкода вас", "Що з обличчям?", "Ну це вже перебір", "Страшна, просто жах! Не хотів би я таку вранці поряд побачити", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.