Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Знімок був зроблений на сходинках, на них модель сидить в сексуальній позі, злегка розсунувши ноги. Для фотосесії Ана Чері вдягнула коротеньку закриту сукню з леопардовим принтом, а на її ногах білі шкарпетки та кросівки. Волосся моделі розпущене, однією рукою вона його торкається, на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина, млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ана Чері рекламує бренд одягу, в який одягнена. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Ось це так", "Красива кішка – леді", "Ти дуже красива і вражаюча, просто ангел", "Прекрасна, люба", "Ти дуже гарна", "Гарна дівчина", "Ти неймовірна", "Чудовий образ", "Насправді ваш погляд такий гарний", "Ви повинні були одягнути чорні кросівки і шкарпетки", "І створив Бог жінку", "Ти прекрасна", "Гарна, моя королева", "Найкрасивіша і чудова дівчина", "Супер гаряча і вбивча", "Так гарно", "Прекрасний леопард", "Я люблю тебе, я хочу поговорити з тобою, будь ласка, дай мені відповідь", "Я люблю тебе, ти така красива", "Я обожнюю цей наряд", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ани Чері.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.