Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує на території готелю в Дубаї. На ній відвертий бежевий купальник, який ледь утримує величезні силіконові груди моделі. Хлоя стоїть в басейні, при цьому її волосся сухе і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан оголосила конкурс для підписників, в якому можна виграти гроші, тому в коментарях деякі користувачі почали виконувати умови конкурсу. Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом воно сподобалося, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Так дуже шикарно", "Так до біса красиво", "Так до біса чудово, що я, мабуть, помру, якщо виграю цей неймовірний подарунок", "Хлоя, ти така красива", "Насправді ти виглядаєш дуже гарно. Ти найгарніша модель, яку я коли-небудь бачив", "Дивовижний образ", "Ти виглядаєш абсолютно красиво", "Виглядає дуже красиво і вражаюче", "Ви нереальна", "Ти виглядаєш так класно, як у житті, так і на фото", "Абсолютно ідеальна дівчина", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Хлої Кхан.

Нагадаємо, зірка Playboy показала справжню розкіш у відвертій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.