Зірка стала культовою кіносаги "Гра престолів", актриса Мейсі Вільямс, яка виконала роль Арії Старк, привідкрила таємницю фіналу культового серіалу.

Своєю думкою вона поділися в інтерв'ю журналу Sky News.

Зокрема, вона розповіла, що фінал серіалу може сподобатись не всім шанувальникам, проте вона від нього у захваті.

"Я не думаю, що кінцем хтось буде задоволений. Ніхто не хоче, щоб це закінчувалося, так? Але я дуже пишаюся фінальним сезоном", - заявила вона в бесіді з журналістами.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того Мейсі розповіла, що саме зараз настав оптимальний час для закінчення серіалу, який приніс їй всесвітню популярність.

Разом з тим варто відзначити, що відома британська актриса Мейсі Вільямс прославилася роллю Арії Старк в культовому серіалі сучасності "Гра престолів". Дівчині всього 21 рік, але у неї вже армія шанувальників і підписників в Instagram. А ще актриса славиться експериментами зі своїми образами і зовнішністю. Приміром, у грудні брюнетка Мейсі радикально змінила колір волосся - тепер у неї ніжно-рожева шевелюра.

Мейсі Вільямс частенько радує свою восьмимільйонну аудиторію фоловерів в мережі новими цікавими постами і фотографіями. Так, в цей раз актриса показала фотографії свого відвідування Лувру у рамках свого візиту на Тиждень моди Paris Fashion Week. Для виходу в люди Мейсі наділа кремовий светр з довгими рукавами і високим коміром, а поверх нього сукню зі зміїним принтом.

Деякі шанувальники турбуються за дівчину, адже, незважаючи на прохолодну погоду, вона вирішила не надягати колготки, прогулявшись по вулиці з голими ногами. Свій образ Мейсі доповнила чорними черевиками і яскраво-рожевою сумочкою Kenzo. Її рожеве волосся розпущене і трохи завите, а на обличчі легкий нюдовий макіяж.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, а також заспать її фотографії лайкам та компліментами.

"Так мило", "Дуже добре", "Ти така мила", "Хороший джемпер", "Ти схожа на Барбі", "Ви прекрасні", "Люблю рожевий!", "Це чудово", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Ви чудова!", "Ви змушуєте мене хотіти пофарбувати волосся в рожевий колір! Насправді ваше волосся чудове!", "Сумка, відповідна до волосся", "Моє рожеве сонце", "Тобі подобається Париж?", "Сьогодні в Парижі -2 C, чому ти в сукні без колгот?", "Так до біса ідеально, Мейсі", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Вільямс.

Нагадаємо, у мережу злили трейлер драми "Птах високого польоту" від Netflix.

Як повідомляв "Знай.ua", трейлер і дата виходу останнього сезону "Гри престолів" з'явилися в мережі.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Гри престолів" заплакав, дізнавшись фінал серіалу, і розповів, за що він вдячний шоу.

Яким буде фінал "Гри Престолів"?