На телеканалі HBO опублікували тизер восьмого, фінального сезону серіалу "Гра престолів" і оприлюднив дату прем'єри. Ролик опублікований на офіційному каналі серіалу YouTube.

Перша серія (з шести) вийде на екрани в США 14 квітня.

З двохвилинного ролику ми бачимо, що Джон Сноу, Арья і Санса Старк возз'єдналися і зустрілися в крипті Вінтерфелла. Ми чуємо голоси мертвих предків - Неда Старка, Кейтлін і Лианны, молодшої сестри Эддарда.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також троє героїв серіалу побачили і свої статуї.

Виття вітру і хрускіт льоду сповіщає про наближення армії Короля ночі.

Нагадаємо, що у "Гри престолів" з'явиться 4 пріквела. Автор книги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін заявив, що у серіалу Гра престолів буде 4 пріквела. Зйомки першого пріквела почнуться в жовтні 2018 року в Белфасті (Північна Ірландія). У серіалі розкажуть про події, які відбувалися за тисячі років до Гри престолів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Гри престолів" заплакав, дізнавшись фінал серіалу, і розповів, за що він вдячний шоу.

32-річний актор Кіт Харінгтон, який грає в серіалі "Гра престолів" Джона Сноу, став головним героєм свіжого номера австралійського GQ.

За 9 років зйомок, 67 епізодів, одна смерть на екрані і одне воскресіння - актор попрощався із шоу, яке принесло йому світове визнання. У інтерв'ю актор, дружиною якого є колега по серіалу Роуз Леслі, наголосив, що зйомки фінішних епізодів забрали в нього всі сили. Він навіть перестав курити.

Також "Знай.uа" писав, що 5 найжорстокіших і найкривавіших страт в історії: "Гра престолів" здасться квіточками. Голова страченого Еддарда Старка довго висіла в Королівській гавані, нагадуючи всім, що він - зрадник. Автор "Гри престолів"не вигадував велосипед, і часто брав за основу криваву англійську історію.