Канадець зліпив зі снігу досить реалістичну машину. Він зробив це для того, щоб разіграти двірників, а в підсумку привернув увагу поліцейських.

Житель Монреаля Симон Лапрайс зробив зі снігу автомобіль в натуральну величину. Здалеку його дійсно важко відрізнити від реальної машини, присипану снігом. Таким чином він хотів розіграти двірників, які будуть прибирати сніг з доріг, але "зловив рибку побільше".

"Я обожнюю вигадувати і конструювати різні штуки. Я зробив цю машину, просто щоб розважитись і висловити свої творчі ідеї в цей прекрасний день", - розповідає 33-річний канадець.

Під час прибирання снігу паркуватися на цій дорозі не можна, так що "автомобіль" привернув увагу поліцейських. Один з них проінспектував сніжну машину і, мабуть, зрозумів, що не можна виписати штраф сніговикові.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Поліцейські підіграли жартівникові і залишили бланк для штрафів на лобовому склі". У ньому вони написали "ти зробив наш вечір, хахаха".

Лапрайс сказав, що отримав неймовірно багато уваги, а від числа вхідних повідомлень комп'ютер завис. "Я хотів розіграти хлопців, які прибирають сніг. Я не розраховував на штраф і тим більше на те, що фотографії стануть популярними".

Раніше повідомлялося, що Форвард мадридського "Атлетіко" і збірної Іспанії Дієго Коста оригінальним способом розбудив брата в перший день Нового року.

30-річний нападник поставив каструлю з петардами на ліжко, на якій в цей час спав брат. Хлопець прокинувся від вибухів піротехніки, а жартівник Коста зняв це все на відео і опублікував в Twitter.

Нагадаємо, принц Вільям не по-дитячому підколов Кейт, фанати регочуть. Треба було бачити вираз обличчя Герцогині.

Як повідомляв Знай. ua, зірковий футболіст незвично привітав брата з Новим роком: петарди в ліжку. Дієго Коста відзначився смішний жартом на Новий рік.

Знай. ua писав, що киянину світить в'язниця за невдалий жарт в перукарні. Чоловік до смерті перелякав перукарів.