Знаменитому уфологу Скотту Уоррингу в руки потрапили дивні знімки, зроблені іспанськими поліцейськими. Правоохоронці навіщо-то сфотографували свій автомобіль, однак крім автомобіля, на кадрах проявилося дещо несподіване, передає 20.su.

У небі над машиною зафіксували дивний об'єкт. Уфологи негайно визнали даний об'єкт інопланетним космічним кораблем, в черговий раз переконавшись, що нашу планету відвідували гості з космосу.


Скотт Уорінг, відомий у певних колах експерт з НЛО, лише частково погоджується з цією думкою. Він теж впевнений, що об'єкт позаземного походження, але вважає, що перед нами - безпілотник, тобто ніяких інопланетян всередині немає. Літальний апарат явно запущений істотами з інших планет, щоб стежити за поліцейськими і фіксувати їх діяльність - впевнений Скотт.

Нагадаємо, раніше НЛО вдалося зняти з борту літака. Пасажири і екіпаж не на жарт перелякалися.

Чоловік з Китаю Хв Ян зняв з борту літака незвичайний объект. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Хв Ян летів разом з дружиною з Аргентини в Нідерланди. В певний момент в ілюмінаторі він помітив дивне "хмара", яке було схоже на рівний диск з темною облямівкою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидець звернув увагу своєї дружини на незвичайний об'єкт і навіть дістав камеру, щоб зняти дивне явище на відео.

Скептики і любителі науки зазначають, що на відео лентикулярное хмара, однією з характеристик є те, що вони не рухаються навіть при сильному вітрі.

Відзначимо, що сам автор відеоролика також сумнівався щодо природи цього явища, але друзі переконали його в тому, що потрібно виставити його на суд громадськості, щоб фахівці розібралися – це природне явище чи доказ існування інопланетного життя.

Нагадаємо, біля Місяця засікли неймовірне: вчені ламають голову над загадковим відео. Аномалію вдалося зняти на відео.

Як повідомляв Знай. ua, трикутний НЛО описав три кола над військовою базою: влади розводять руками. Користувачі схиляються до думки, що це був військовий літак.

Також Знай. ua писав, що жителі Малайзії стали свідками дивних звуків з неба: НЛО або ангели. Ці звуки вже охрестили охрестити "співом інопланетян".