Всесвітньо відома кінокомпанія Warner Bros. вирішила оживити одну зі своїх найбільш відомих франшиз - легендарний мультиплікаційний серіал "Том і Джеррі". Вже в липні 2019 планується приступити до зйомок повнометражного ігрового фільму, про що повідомляє movieweb.

Режисером стрічки стане Тім Сторі ("Фантастична Четвірка", "Фантастична Четвірка: Вторгнення Срібного Серфера"). У фільмі планують поєднати CGI-анімацію і зйомки з живими акторами. Зйомки фільму пройдуть в Англії.

Як відомо, анімаційна франшиза "Том і Джеррі" складається з декількох сотень короткометражних мультфільмів. Історичний початок стався в 1940 році, коли аніматори Джозеф Барбера і Вільям Ханна, отримавши добро від продюсера Фреда Куїмбі, випустили пілотний випуск під назвою "Кіт отримує стусана". Дії в серіях відбуваються під музику композитора Скотта Бредлі. Без неї, швидше за все, мультфільм не завоював би культового статусу, що підтверджується спадом популярність більш пізніх випусків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент шоу є володарем семи премій "Оскар", при цьому у 1993 році вийшла повнометражна картина "Том і Джеррі: Фільм". Перша спроба поєднати мишеняту і кота з живими акторами відбулася в 2003 році, коли знімалася реклама автомобіля Ford Mondeo.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі стару фотографію з дитячої поїздки в парк розваг і лише зараз розглянула щось страхітливе на задньому фоні. На знімку дівчинка позує з героями мультиків в Діснейленді і все виглядає мило і невимушено, поки фото не наблизили і не розглянули більш детально.

Як повідомляв портал "Знай.uа": житель Канади вирішив розіграти двірників, які прибирають сніг, і зліпив машину в натуральну величину. Однак замість цього вона привернула увагу поліцейських, які залишили на "лобовому склі" записку для творця скульптури.

Також "Знай.uа" писав, що зірка культової кіносаги "Гра престолів", актриса Мейсі Вільямс, яка зіграла роль Арії Старк, розсекретила фінал популярного серіалу.