Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в сексуальному суцільному купальнику, який ледь утримує величезний бюст моделі і підкреслює її соковиті стегна. Дівчина прилягла на піску пляжу, а за її спиною видно море. Анастасія не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Модель не підписала свою спокусливу фотографію, залишила тільки смайлик у вигляді сердечка. Немає на фото і геолокаціі, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де відпочиває Настя. Тим не менш, публікація Квітко не залишилася без уваги фоловерів, вони заходилися писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оце так", "Красива", "Фотошоп", "Так солодко", "Так сексуально", "Ти мені подобаєшся, дорога", "Найбажаніша і найкрасивіша жінка", "Ваша краса дійсно дивовижна", "Фантастична дівчина", "Дуже-дуже жарко", "Ніколи не втомлююся від цього погляду", "Гарні цицьки", "Ти така сексуальна", "Так гаряче", "Дивовижно чудовий ангел", "Чудова і сексуальна", "Ви найсексуальніша жінка в Instagram", "Ти просто ідеальна і чарівна", "Дивовижна люблю тебе", "Виглядаєш так красиво, люба", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.